Melegek

Na ez sem egy olyan jelenség, ami mellett csak úgy el lehet menni Thaiföldön. Bár az én hozzáállásom a témához nem sokat változott, itt egyszerűen együtt kell élni a problémával. A thai-ok egyébként elég toleránsan viszonyulnak hozzájuk, Robi valahogy úgy fogalmazott, hogy kinevetik őket, de cserébe is fogadják a másságukat…hmm…a nevetésben még én is benne vagyok.

Mindenesetre errefelé nem olyan “homogén” (hehe, szóvicc) népség, mint amilyenek otthon (legalábbis amilyennek otthon gondoljuk őket, ha már gondolni kell rájuk), többfajta kiadásban megtalálhatóak.

Ártalmatlan bolond

Ő az a fajta, akiről 100 méterről is tudod, hogy fiunak született, ugyanakkor száz méterről is kiszúrod, hogy a hüvelykujján a körme élénkrózsaszínre vagy narancssárgára van festve, a csuklóján egy rózsaszín műanyag-gyöngysor figyel és cuki kis gombafrizurája van, amit néha önfeledten megigazgat. Előnye: könnyen észrevenni, hátránya: ugyanez

Shemale

Ők azok, akik nem érték be ennyivel, felvállalják “női” mivoltuk, cicijük nőtt, csinosnak mondott ruhákat vesznek fel szigorúan tűsarkú cipővel, háromszor körbefonják a lábukat egymáson (mármint a két lábat egymáson), nagy masni van a hajukban, csak a markáns férfiarc, a nagy ádámcsutka és a bariton hang, ami ront valamit az összképen. Előnyük: nincs, hátrányuk: van.

Profi ladyboy

Na ők már a veszélyesebb fajta, profi műtéttel bombanő fejlődött ki a szegény deviáns elnyomott kisfiú bábjából, ők már a megtévesztésre hajtanak, nem is mindig eredménytelenül. Egyikük-másikuk olyan tökélyre fejlesztette az átváltozást, hogy szinte lehetetlen rekonstruálni az eredeti embert. Semmiféle férfi tüneteket nem produkál, szórakozóhelyen ismerkedik, kacér. Előnye: fogalmilag kizárt. Hátránya: hátrányaikról szerencsére csak elképzeléseim vannak, semmi több.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.