Final countdown

A napokban igencsak gyengélkedik a netem. Az hagyján, hogy repülni/irányítani nem tudok, de lassan egy bejegyzés felküldése a világhálóra is külön harcot igényel.

Nem beszélve arról, hogy most szervezem Péter barátom nyaralását, aki még az utolsó pillanatban észbekapott és meglátogat az utolsó másfél hétre. Jó lesz nagyon még egyszer végigjárni a legjobb helyeket :)

Rendeltem aztán még pár inget meg egy öltönyt, az érdemes itt, ne menjek már haza üres kézzel ;)

Tegnap esett az eső. Igencsak meglepődtem. Ha jól számolom, mióta a monszun kitette a zárva táblát, egyszer ha esett… Persze ez most nem volt semmi komoly, csak egy kisebb szemerkélés, mindenesetre jó lesz, ha hozzászokom a csapadékhoz, az előrejelzések szerint velem együtt a hó is megjön Magyarországra februártól. Hú, nagyon várom :) ha minden jól megy, egy napos síelésre mindenképp el akarok menni, ha idén nem is fog már több beleférni.

Vannak ám terveim otthonra is, tavasztól pl el akarom kezdeni ezt a repülés dologt élesben is, szigorú alapozással, azaz először siklóernyőzni, aztán meg még idén vitorlázórepülni szeretnék megtanulni. Ez mindennek az alapja egyébként, ki lehet tanulni a szél viselkedését elég rendesen…

Na de mielőtt ki kéne tennem az “off topic” táblát, egyelőre még itt vagyok, és egyre jobban értékelem azt a huszonegynéhány napom, ami még itt van nekem. A héten pl. beterveztem magamnak egy utat Kanchanaburi-ba, ami arról nevezetes, hogy ott található a “híd a Kwai folyón”, konkrétan. Részletek majd a képes beszámolóban, mindenesetre néhány óra motorozásra onnan nagyon szép vízesések is vannak, szóval ez is mókásnak ígérkezik. Aztán jövő hét csütörtökön már itt is van Peti, nem kétséges, hogy hamar elszalad ez a pár nap…

Addig is long live the king, hamarosan jelentkezem! ;)


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.