Szilveszter 2006

Nem volt egy szokványos szilveszter, az biztos! Thaiföldön, melegben - ez már eleve kiemelte a korábbiak sorából.

A korábbi tervekkel ellentétben abban maradtunk, hogy maradunk Bangkokban, és a nagy népünnepélynek számító Big Countdown-t nézzük meg valahol a belvárosban többszázezer másik emberrel, tüzijátékkal, mindennel együtt, aztán valami buli. Délután még egy karaoke-party-ra voltam hivatalos (lásd következő bejegyzés), ott kaptuk a hírt a bombatámadásokról. Egy egész kicsit sokkoló volt a hír, mégsem a maláj határ menti veszélyesebb tartományokban vagyunk, hanem északon, Bangkokban!!

Szóval program lefújva, plan B: házibuli valami korábbi buliból összeszedett társaságnál. Így utólag visszagondolva, hát le a kalappal magam előtt. Amúgy meglehetősen toleránsnak ismerem magam, de unter uns gesacht a homofóbia elő tud belőlem törni időnként.

Ez a hely pedig, hát hogy is mondjam…a társaság nagy része, elég forró érzelmekkel viseltett a saját neme iránt, és bár a lakás valami nagyon luxus volt, eszméletlen jó kilátással, kaja, pia első osztályú, tulajdonképpen az emberek sem voltak rossz fejek….én azért hamar felvérteztem magam egy kölcsön-jegygyűrűvel, hogy a rohamokat kicsit megfékezzem. De jelentem, nagyon jól viselkedtem, semmi gonoszkodás, semmi cinikus beszólás! :D

Kiderült aztán, hogy az összevissza érkező híradásokkal szemben nem zárták be a club-okat, csak a központi visszaszámlálásokat fújták le a hatóságok, szóval nem sokkal éjfél után belevágtunk az éjszakába, és ment a buli reggelig, több helyszínen, ahogy kell! Happy New Year Folks!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.