Kimaradt pár standard kérdésre a válasz :)

Merthogy kivel megyek, hova, mit fogok ott csinálni, és mit terveztem el előre…

Remélem nem túl görcsös az az igyekezetem, hogy viszonylag spontán dőljenek el a dolgok, de nekem ez így tetszik, s legalább nem kell ragaszkodom előre kiizzadott tervekhez :)

Szóval annyi van elrendezve, amennyi muszáj volt. A családnak van egy jó barátja, akinek Thai masszázsszalonjai vannak a városban, pl a Madách utcában, és akinek thai élettársa révén vannak kapcsolatai ezzel a szép országgal. Az ő fia szeptembertől a Bangkoki Egyetemre fog járni. Barnabásék éppen most keresnek neki lakást odakinn, és segítenek nekem is abban egyúttal, hogy a repülőtérről legyen hová bolyonganom abban a közel tízmilliós városban.

A másik a repülőjegy volt, amit már több, mint egy hónapja megvettem. Előzetes konzultáció után pilóta oktatómmal, Somával arra jutottunk, hogy jobban járok, ha nem az Aerosvit-tel repülök, hanem a kissé drágább, ámde nagyobb vonzerővel rendelkező Lufthansával. Azt hiszem erősen segített eldönteni a kérdést, hogy az előbbi 767esével a Lufi Jumbója áll szemben, ez megéri a többlet időt és költséget is :)

Egyébként nem lesz még munkám, sem túlélési tervem, sem repülőjegyem visszafelé, hatalmas pénzkészleteket sem viszek magammal, innen a kalandé a főszerep :)

B747 - itt éppen KLM festéssel :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.