hűtés, még mindig…

megtalálni vélem a megoldást erre az eszement légkondi mániára. Legalábbis Adrienn (az egyik magyar lány) hihető verzióval állt elő.

Mert ugye azt gondolná az ember, hogy lenn vagyunk a trópusokon, az emberek akik ide születtek bírják a meleget - legalábbis jobban, mint mi - és kevésbé szeretik a hideget - legalábbis kevésbé, mint mi.

A megfejtés szerint, a légkondi is egyfajta presztízs dolog itt…amolyan státusz-szimbólum. Vagyis minél inkább hűtesz, annál több pénzed van (vagyis fordítva), ezért ha valahol jó hideg van, akkor az illetőnek biztos nincsenek anyagi gondjai, meg tudja fizetni a nagy áramszámlát.

ting-tong! :)

Van egy pár ilyen még egyébként :) a mobilmániáról már írtam, ezt csak erősíti, hogy a szakadt zöldségesnek is a legújabb N80-as Nokiája figyel ki az ingzsebből, amiért minimum három hónapot éhezett, de az is mókás, ahogy próbálják fehéríteni magukat. A fehérítőt tartalmazó naptejektől kezdve a különböző arcpakolásokig és maszkokig mindent bevetnek, az európaiakkal ellentétben náluk az a gizda, ha minél világosabb valakinek a bőre… :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.