Miket meg nem eszünk

Gasztronómiai kalandozásunk mai fejezetében először vizuálisan is megismerkedhetünk a cserkész/koleszos igénytelenség létformájával azonosuló, ámde a lehetőségeit a végső határokig kihasználó éhező fiúcska szomorú, mégis izgalmas történetével, ahogy a rendelkezésre álló alapanyagokból “fasírtot” készít…

majd a thai-ok válaszát minderre, hogy ha az ember ilyen közel él a tengerhez, akkor azt használja ki, és ne erőltesse mindenáron a négylábúakból készült ételeket

ezen a képen mindenféle szárított halfélék láthatók kosárszámra, sajnos azt az eszeveszett bűzt, amit árasztottak, nem tudom hitelesen visszaadni

végezetül…bár a bogarakkal és skorpiókkal még mindig nem kacérkodom, úgy néz ki, hogy jövő heti beszámolómra egy béka-comb kóstoló különleges élményével fogom feltenni a koronát…addig megpróbálok nem is gondolni rá… :S


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.