kanászodunk…el…

eddig is magyar idő szerint éltem, azaz itteni idő szerinti hajnal 4 körül fekvés, dél körül kelés, bűnös dorbézoló életmód, ahogy kell…de mostmár kezdenek tovább fajulni a dolgok. A legújabb szokás szerint - és ehhez Ivor is csatlakozott már - az éjfél utáni program főzéssel kezdődik, majd a Keresztapa valamelyik irdatlan hosszú részének megnézésével folytatódik, és már simán világos van mire elmegyünk aludni.

Egyébként jókat főzünk, a magunk kezdetleges equipmentjével is, főzőlap, lábos, sütő híján azzal ami van. Én pl ma fejlesztettem ki a “csirkemell szendvicssütőben ala Nicola” nevű kajámat, előtte kap egy olivaolajas, borsos, citromleves kenést, 6-7 perc sütés után pedig már tálalható is.

A következő lépés a darált marha hasonló feldolgozása lesz, csak a végén nehogy valami olasz éttermet nyissak itt! :D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.