A híres ingjeim

Mint már többeteknek megígértem, teszek fel pár képet az itt varratott ingeimről. Egyúttal felajánlom a lehetőséget, hogy ha elkülditek az alább részletezett méreteitek, akkor megrendelem (1-2 nap alatt megvarrják) és valamilyen módon hazajuttatom (az elkövetkező hónapokban legalább havonta egy hazautazó lesz innen, tehát megoldható).

Az ára teljesen barátságos, 5-600 THB, ami kb 3500-4000 Ft, egyszerűen felteszitek a pénzt az OTP-s bankszámlámra és abban a pillanatban az itt van. Ez egyébként töredéke egy otthon megvásárolható konfekció ingnek, már a jobb minőségűeknek, nekem bejön, ahogy itt dolgoznak.

A mellékelt képeken persze a modell kvalitásai kissé háttérbe szorítják a főszereplőnek szánt ruhadarabokat, ezért jelenlétemmel nem is nagyon terhelem - az első képet kivéve - a bemutatót :D

(méretek, amire szükség van: mellbőség, derékbőség, csípőbőség, az ingujj hossza (nyugalmi állapotban, a csukló alatt pár centivel számolva), vállszélesség, nyak-kerület, valamint az ing hossza…lefelé…vagy hogy mondjam)
Galéria

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.