Fashion Shop

Azért elmondhatjuk a kollegával, hogy most már elnéztünk néhány szabóhoz itt a környéken és nagyjából tisztában vagyunk az anyagok és a munkák minőségével, a reális és a 3 napos túristáknak felajánlott árak közötti különbséggel és mostmár kisebb dolgokon múlik, hogy kinél varratunk meg adott esetben pl. egy inget.

Van a lehúzós fajta, aki bemond egy árat és egy bahtot nem hajlandó engedni, még az alkudozás örömétől is megfoszt minket, na ez az akitől gyorsan lelépünk.

És van a másik véglet, akinek a személyisége már önmagában szórakoztató, ha másért nem, hát mert legalább előadja nekünk is, hogy nála special best quality amit kapunk, persze ha olcsó vackot akarunk, menjünk át az út túlsó végére, de ő az áraiért minőséget ad, amit sehol máshol, blablabla…:)

Ha meg szerencsénk van kifogunk egy lazább, beszédesebb arcot, aki mondjuk kicsit másként beszél már velünk, ha megtudja, hogy félévre, évre vagyunk itt, hogy esetleg visszajövünk máskor is, és egyébként is, már csak a haverkodás kedvéért érdemes benézni hozzá.

A mai srác ilyen volt, épp csak benéztünk hozzá, egy nadrágbeszedés miatt, aztán ott ragadtunk legalább egy órára, jó, rádumált egy ingre, amit amúgy is meg akartam varratni, máshol, drágábban, de közben úgy néz ki, hogy venne tőlem angol és számtech leckéket is (nem röhögni, kb a gépet tudja bekapcsolni, tehát még tőlem is tanulhat :D )… mellesleg a kezünkbe nyomott egy doboz sört is és szóval tartott zárás utánig…bírjuk az ilyen formákat ;)


2 Responses to “Fashion Shop”

  1. enci Says:

    Nem szégyellitek magatokat?!!! Hol annak az összenőttszemöldökűnek a jobb keze?

  2. enci Says:

    A háttérből is érdeklődve szemlélnek titeket :) ))

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.