Grillparty

Már vagy tegnapelőtt volt, de most jutottam hozzá a képekhez..

Egyébként van már hagyománya a grillezésnek, nem minden gyakorlat nélkül rendeztük az első igazit.  Kicsit koleszos megoldás, de a múltkor például sörrel kevert ketchup volt a páclé, amiben a csirkemell ázott egy éjszakát, majd a toaster-rel sütöttük ki, és meglepően jó eredmény született belőle.

Ehhez képest mostmár olivaolaj, só, bors és fokhagyma felhasználásával pácoltunk, ráadásul egy tekintélyes, közel kilós marhahátszín-darab még mindig a hűtőmben várja nemes sorsa bevégződését, úgyhogy a hasam egyelőre nem panaszkodik.

Jár az egyetemre egy nagy csomó farang, közülük jöttek még el páran, németek, egy francia lány és egy mexicoi fiu, ők láthatók még a képeken, illetve a hotel thai biztonsági őre, aki egyébként - tuti tipp - nejlonzacskókkal gyújtott alá az
öklömnyi faszén daraboknak, és láss csodát: működött!! :)

Galéria 


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.