Lököttek

Annyit röhögünk :) mindig van kin…csak mindig el is felejtem…ma például jöttünk haza taxival, ahogy kinyitottam az ajtót, kisüvöltött az a minusz 20 fok ami be volt állitva, ez az idióta taxis pedig hatalmas törülközővel a nyaka körül köhögött a volánnál, majd meg halt úgy fázott, de a légkondi itt valami szent tehén lehet, mert azt nem kapcsolta ki. Egyébként mindenhol úgy hűtenek, hogy csodálkozom, hogy eddig épen megúsztam a sok ki-be mászkálást a hidegből a melegbe…

ma voltam állásinterjún, jól sikerült, jól eldumálgattuk az arccal, 25 évig az USÁban élt, ez azt eredményezte h többé kevésbé meg tudtam érteni mit makog…tényleg jófej volt. Mondta h nem akadály h nem native-speaker vagyok, de mindenesetre mondjam mindenkinak azt, hogy bár Magyarországon születtem, Angliában élek…erre buknak a pici thaiok.

este még beugrottunk egy fénymásoló “szalon”-ba is, amiről kiderült, hogy sok egyéb mellett nyelviskola is, ráadásul épp keresnek tanárt, szóval meghagytam a számom, dumálgattam kicsit a megint csak meglepően jól beszélő nőcivel, lehet, hogy ebből is lesz valami. …Peti most már nem vagyok depressziós ;)

Jó hír, és ezt maga Kónyi Zoli erősítette meg, hogy nemsokára elkészül a program amivel képeket tudok nagyobb mennyiségben mutatni, akkor végig vesszük majd a nyaralást is, megmutatom a helyet ahol lakom, és tematikusan átrágjuk magunk ezen a Thaiföld témán - képekben.


2 Responses to “Lököttek”

  1. enci Says:

    Nagyon szurkolok Neked Mick, hogy legyen munkád és sok pénzed, hogy vehess magadnak még sok szép … dolgot!

  2. marvany Says:

    Köszönöm Enci, még véletlenül sem értem félre, és mindenféle élettelen dolgokra fogom költeni a keresetem :P

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.