Csendes hétköznapok

Mostanában ne vegzáljatok azzal, hogy van e munkám, ez egyre stresszesebbé tesz manapság. Nem mintha nem oldanám meg, meg fogom, csak állandóan mentegetőzni és magyarázkodni…unom kicsit. Amúgy sem tesz jót nekem ez az időszak, mert ugye low cost period-ként nem nagyon járok sehova, hogy ne költsem a pénzt, itthon viszont a netezésen és a filmnézésen kivül nem sok társadalmi kapcsolatot ápolok, szóval ez most a neheze…reméljük már nem sokáig.

Ebbe jött ma egy kis változatosság, Robi hívott, hogy egyik legjobb barátjának (Jum) lesz a szülinapi vacsorája, úgyhogy ma ettem egy jót és megismertem aranyos thai lányokat (Jum és Pia). Meg egy magyart is, Esztert. Nem vették nagyon partizósra a figurát, azt mondták majd holnap este, úgyhogy a vacsora után egy kis borozgatásnál tovább nem haladtunk, de igy is nagyon jól éreztem magam, végre kimozdultam kicsit.

Szóval nagy a motiváció, hogy lassan gatyába rázzam magam, mert akkor lesz rendes napirendem, meg elfoglaltságom, addig is marad a net és visszatérek olyan régi ismerősökhöz, mint a honfoglaló, vagy a planet-poker :)


One Response to “Csendes hétköznapok”

  1. hollikdodi Says:

    Úgy látom lelohadt az - eddig sem túl aktív - vélemény nyilvánítási kedv,ezért írok.
    Csak azt tudom mondani - Korda Gyuri bácsi után - hogy ez a Márvány biztos nem adja fel és megadja…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.