Krung Thep

…vagyis Angyalok Városa - Bangkok itteni neve. Hát hmm…eddig ezzel a részével nem találkoztam, ellenben 1000 fok van, az esős évszak ellenére egy két vidám kis bárányfelhőn kívül semmi.

A repülőút ellenben piszok fárasztó volt, annyira kimerültem, hogy az 5 óra eltolódást simán átalszom majd :)

Miután megjöttem Ivorral (magyar srác, itt tanul az egyetemen) kicsit körbenéztünk a városban, a bazársoron, rögtön varratok is egy jó kis vászonöltönyt magamnak, mert hát hol ha nem itt ;) , piszkosul el lehet veszni egy ilyen 8-10 milliós városban - ami egyébként a végletek városa. Lepusztult, szegényes, putris sorok és épületek, azután rögtön egy nagy üvegpalota vagy toronyház. Van amit fillérekért meg lehet kapni, van ami drágább mint akár otthon. Nagyon furcsa és más minden itt, mint otthon, főleg az emberek. De ezt majd kifejtem részletesebben, most még elég friss és új az élmény…

Sajnos a munkakeresés lesz a neuralgikus pontja az egész élménycunaminak, az az érzésem. Merthogy látom, hogy nagyon jól tudnám itt érezni magam (pedig még nem is utazgattam), de semmi sem lesz ingyen. Munkát találni meg azt hiszem nem lesz olyan könnyű, mint gondoltam. Szóval muszáj lesz erre fókuszálnom az első időkben, addig eléggé lebegős az életem (a bizonytalanság űrje felett…hmm…késő van)

Márvány Miklós riportját hallották, Rtl Klub, Bangkok.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.