Archive for the 'ügyrendben' Category

Technikai közlemény

Saturday, October 14th, 2006

Mint az bizonyára sokaknak feltűnt, elsősorban azoknak, akik Internet Explorert használnak, hogy mint sok más Microsoft termék, ez is egy nagy szutyok. A mi szempontunkból például azért, mert a blogomban nem méretezi be a képeket rendesen, és szétfolyik minden…

Tehát azt javaslom, hogy az élvezet maximálása érdekében használjatok Mozzillát, meg az amúgy is jobb…

uff


Képek

Monday, October 2nd, 2006

Elkezdem szépen lassan feltölteni a képeket, mivel régieket pótolok, ezért ide is, és eredeti helyükre is belinkelem őket, és ezen túl igyekszem szépen illusztrálni a mondanivalóm :)

Itt található több tankos kép a puccs idejéből

Itt pedig a Ko Samet-i nyaralás képei

(folyt. köv.)


Special Thanks

Friday, September 29th, 2006

Kónyi Zoli, a K8 Bt. ügyvezető igazgatója szabadidejét, fáradtságot, családját és önmagát nem kímélve végre létrehozta a képgaléria funkciót, hogy a hangos tömegek, melyek vizuális kielégülést keresnek blogomon végre megenyhülhessenek, és vágyukban kielégíttetvén boldogan böngésszenek kedvükre…hála neki ezért.

És akkor most nézzük mit tettem volna, ha pl. a puccs idején már ide tudom szúrni a képgalériához vezető linket…

Pl. így!!

Szupi ;)

Eljött a ti időtök :)

Thursday, September 28th, 2006

Ivor október 19-én hazaugrik 10 napra, kitűnő lehetőség ez Nektek, hogy mindenféle kis apróságokkal, meglepetésekkel készüljetek, amiket ki tud nekem hozni :) (Aeromagazin, almáspite, 100dolláros, ilyenek :) ))

Ő még nem tud erről, majd kiderül milyen gyakran olvassa a blogom ;)


Robbantások Thaiföldön

Saturday, September 16th, 2006

Van néhány nagyon kedves és aranyos ember, aki máris sms-en és msn-en keresztül próbált rábírni, hogy ki ne menjek az utcára. Valóban, mint a hírek otthon is beszámoltak róla, az ország déli tartományaiban - a maláj határ mentén, melyeket főként muzulmánok laknak - robbantások voltak. Nos, eltekintve a többszáz km-es távolságtól még egy nagy tenger is fekszik a forrongó vidék, és a békés észak között, de jól esett az aggódás, köszi!!!

Ime, egy térkép.


Comment

Friday, September 15th, 2006

Eddig csak mintha az asztalfióknak írogattam volna (próbálok valami párhuzamot találni…mondjuk CD-meghajtómnak irogattam volna? …hagyjuk), de egyre többen jeleztétek, hogy nem is olyan egyszerű kommentálni engem, pedig milyen jó is volna.

Mivel én magam soha nem commentelem a beírásaim, csak azt tudom, hogy regisztrálni kell, és onnan mehet a móka. Ez a kedves kis software nagyon figyelmes, mielőtt még publikálná, minden hozzászólást aláírat velem is, és csak aztán lesz nyilvános. Szóval semmi huncut és kirekesztő beszólást! ;)